Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av salubilar, sålda bilar samt några privata samlarbilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Pontiac LeMans Convertible. "GTO-Clone" 1967

En fantastiskt tilltalande GTO-Clone i en läcker mörkrödmetallic med en guldfärgad inredning samt cabriolet & cabskydd i samma kulör!
Bilen har fått en riktigt fin omlackering samt en ny inredning för 10-15 år sedan, lacken är fantastiskt djup, blank & fin, och även inredningen håller riktigt bra klass än!
En LeMans som är klonad som en GTO förutom drivlinan som är en 326:a med powerglide som tillhört bilen sedan den var ny!
Pigg & trevlig bil som går mycket fint och ger ett mycket tilltalande intryck!
PS, PB, elcab, rallyefälgar med kromring och däck med vit text, ( Redlinedäck på insidan om någon hellre vill ha det) originalradio, varvräknare, dag & nattspegel, dubbelt avgassystem, skivbromsar....
En mycket fin bil som är nybesiktigad & körklar!
Pris: 425.000:-
För mer inf: 0530-40402

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal.
Vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär!
VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER!
Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA-bilar från 1950-1970.
De flesta av våra USA-bilar som är klara för försäljning kan ni även se en film på om ni går in på YOUTUBE och söker Oscarssons Bil.
Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg! 0530-40400, 40401 eller 40402. www.oscarssonsbil.se
Se mer foto & info på vår hemsida: oscarssonsbil.se


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB