Företaget

Strategiskt och vackert beläget i Dalsland, precis mitt emellan Karlstad och Göteborg ligger Mellerud, där finner ni Oscarssons Bil AB.

Vi är fyra personer som arbetar här och vi har som mål att få dig som kund att trivas och känna att du blir bra omhändertagen. Här nedan kan läsa mer om företaget.

företaget
företaget

Strategiskt och vackert beläget i Dalsland, precis mitt emellan Karlstad och Göteborg ligger Mellerud, där finner ni Oscarssons Bil AB. Under våra dryga 42 år i branschen har vi skapat oss en stor skara av nöjda och ständigt återkommande kunder, vilket har resulterat i att vi sålt över 13.000 bilar hittills.

Jan-Olov Oscarsson startade företaget 1981 och drev det i många år som ensamföretagare. Med åren växte försäljning och omsättning, även personalstyrkan utökades till de totalt 4 anställda som vi är idag.

I augusti 2004 blev Jan-Olov´s broder Thomas Oscarsson delägare och tillsammans säljer vi ca 250 - 300 bilar årligen.

Vår styrka är vårt stora kontaktnät, våra många års samlade erfarenhet samt våra erkänt fina bilar.
Vill ni ha utpräglad personlig service och ett trevligt bemötande både före och efter köpet?

DÅ SKALL NI KONTAKTA OSS!

Vår ständiga strävan är att jobba med fina äldre USA-bilar och övriga klassiker som är i absolut bästa tänkbara skick, samt att bemöta kunden på ett personligt sätt.

Vi är noggranna med att beskriva våra salufordon på ett korrekt sätt, och eftersom vi jobbar över hela Europa via olika sociala medier och annonserar globalt är detta mer viktigt än någonsin!

Har ni fått en beskrivning av den bil ni är intresserad utav, så stämmer denna när ni kommer!

Vi förfogar över ca 900 kvm stora lokaler där ni ständigt finner ett stort antal bilar i en varm och trevlig försäljningshall. Vi jobbar även med försäljningsuppdrag, d v s vill säljer bilen åt dig som kund! Vi tar hand om allt arbete som det medför, sköter ev export och tar hand om transporter .

Betalning av fordon
Vi undviker i allra möjligaste mån kontanthantering, Vi tar emot banköverföring och Swish, se bara till att höja ditt maxbelopp i internetbanken före. Vi lämnar inte ut några bilar utan att ha fått in pengarna på vårt konto, se därför till att kontrollera så att har möjlighet att ta emot ditt betalsätt i förväg.

Ni kan känna er lugna och trygga när ni köper bil hos oss. Vi har drivit företaget i drygt 42 år utan anmärkningar, och har sedan lån tid tillbaka högsta möjliga kreditvärdighet.

GDPR och personuppgiftsbehandling
Den 25 maj 2018 inträdde GDPR(Allmänna dataskyddsförordningen) som en ersättare för PUL(Personuppgiftslagen), detta för att ha en gemensam lagstiftning inom hela EU. När vi gör en affär så behandlar vi alla personuppgifter med högsta säkerhet och vi lagrar ingenting som vi absolut inte måste. Självklart lagras informationen efter samtycke och tas bort om så önskas.

Webbplats utvecklad av Trinax AB