Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970.
Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av inkommande bilar, salubilar, sålda bilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Pontiac Bonneville Sportcoupe 1959 (Såld)

Såld.

En fantastiskt tilltalande bil i riktigt gott skick!
Hur många fina Pontiac Bonneville Sportcoupe från 1959 hittar du?
Det här är en riktigt go bil i en fantastiskt vacker färgsättning, bilen har för ett x-antal år sedan fått en ny lackering som är väldigt blank & fin, då fick den även ny golvmatta medan resten av inredningen är i fint originalskick, vilket också berättar lite om bilen!
Den har också fått motorrummet renoverat, men torpedväggen är original med fabriksmärkningarna kvar!
PB, något tonade glas, 6 vägs elsäte, dubbla utvändiga sökare, dag & nattspegel, dubbla antenner bak, optionsbelysning i bagagen, fina ekerfälgar med whitewalldäck med bred vit sida som matchar taket och delar av inredningen mycket fint!
Detta är en bil som importerades från Memphis för 5-6 år sedan och har sedan haft 1 ägare i Sverige!
Enl.uppgift 2 ägare i USA, sista ägaren ägde den mellan 1965 och fram tills den exporterades till Sverige!

För mer info: 0530-40402

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär! VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER! Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA-bilar från 1950-1970. ! De flesta av våra USA-bilar som är klara för försäljning kan ni även se en film på om ni går in på YOUTUBE och söker Oscarssons Bil. Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg! 0530-40400, 40401 eller 40402. www.oscarssonsbil.se
Se mer foto & info på vår hemsida: oscarssonsbil.se eller sök oscarssons bil på Youtube för att se video på den här och övriga USA-bilar som är till salu!


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB