Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970.
Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av inkommande bilar, salubilar, sålda bilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Pontiac Bonneville Convertible 1964 (Såld)

En mycket fin Pontiac Bonneville Convertible från 1964!
Snyggt mörkrödmetallic med svart cab, inredning samt cabskydd!
Lågmilad bil som visar 63619 miles = 10.180 mil och det finns mycket dokumentation som styrker detta, även om vi inte kan garantera det, men känslan av en lågmilad bil är påtaglig, tyst & skrammelfri bil som går mycket fint!
Utrustad med PS, PB, Dag & nattspegel, inifrån reglerbar ytterspegel vänster sida, säkerhetsbälte, options belysningslampa i bagage!
Den här bilen har fått sin beskärda del av tectyl, det är väldigt välgjort & mycket tectyl överallt!
En riktigt stilig bil som ger ett mycket gott intryck!
Levereras registrerad, nybesiktigad & körklar!
För mer info: 0530-40402

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär! VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER! Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA-bilar från 1950-1970. ! De flesta av våra USA-bilar som är klara för försäljning kan ni även se en film på om ni går in på YOUTUBE och söker Oscarssons Bil. Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg! 0530-40400, 40401 eller 40402. www.oscarssonsbil.se
Se mer foto & info på vår hemsida: oscarssonsbil.se eller sök oscarssons bil på Youtube för att se video på den här och övriga USA-bilar som är till salu!


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB