Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970.
Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av inkommande bilar, salubilar, sålda bilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Pontiac Bonneville Conv -66 UNIK BIL! (Såld)

Såld.

HELT UNIK PONTIAC BONNEVILLE CABRIOLET FRÅN 1966!
Bilen importerad av en välkänd bilguru i Sverige som har en fin samling av lågmilade originalbilar, den här fantastiskt fina lågmilade & "orörda" Pontiacen togs hem redan 1990 och har ingått i hans samling tills 2017 då efter många funderingar en ny noggrann köpare fick ta över vårdnaden!
Bilen har gått 44460 miles vilket motsvarar 7.113 mil och när man sätter sig i bilen, lägger i växeln och glider iväg förstår man vidden av hur en original lågmilad bil ska kännas!
Helt fantastiskt!
DETTA ÄR NÅGOT FÖR DEN SOM UPPSKATTAR ETT ORIGINALSKICK, OCH VAR SÅ SÄKER, BILAR SOM DEN HÄR DYKER NÄST INTILL ALDRIG UPP!
DET ÄR BARA ORIGINAL EN GÅNG!!!
Bilen är i stort sett orörd, förutom att den fått ny canvascab, och en hel del slitdelar som bytts...(Har kostats på ca 100.000:-)
Utrustad med Elhissar. 6 vägs elsoffa. PB. PS. diffad bakaxel. Dorrguards. originalhjul med spinnerskapslar, Konverterad originalrado med USB, AUX, Bluetooth samt nya dubbelkonshögtalare fram & bak. Konverterad till två krets bromssystem.

Nedanstående är vad som kostats på under en 4 års period;
Ny originaltonad vindruta.
Nytt rostfritt dubbelt avgassysten.
Nya omlimmade bromsband på originalbackar som är insvarvade ihop med originaltrummor.
Ny canvas cab.
Nya cab kolvar.
Ny generator & laddningsrelä.
Nya stötdämpare runt om.
Nya hjullager fram.
Nya hjulcylindrar.
Renoverat kyl.
Reoverad förgasare.
Brytar lös MDS tändning i originalfördelaren med tillhörande tändspole med mera...
Allt gummi är original på bilen & fortfarande mjukt & fint.
All inredning inklusive golvmattan är original och i ett fantastiskt skick!
Original handlingar & protection plan medföljer.
För mer info ring 0530-40402

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär! VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER! Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA-bilar från 1950-1970. ! De flesta av våra USA-bilar som är klara för försäljning kan ni även se en film på om ni går in på YOUTUBE och söker Oscarssons Bil. Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg! 0530-40400, 40401 eller 40402. www.oscarssonsbil.se
Se mer foto & info på vår hemsida: oscarssonsbil.se eller sök oscarssons bil på Youtube för att se video på den här och övriga USA-bilar som är till salu!


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB