Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av salubilar, sålda bilar samt några privata samlarbilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Plymouth Fury Gran Sedan 1974 (Såld)

Nu har vi fått in en riktigt härlig originalbil som gått endast 77.383 miles(12.450 mil) och som ägts av en och samma kvinna mellan 1974 och 2016. Bilen har skötts och vårdats ömt vilket både syns och känns rakt igenom, en turn key-bil som inbjuder till många härliga mil bakom ratten. På 70-talet tillkom det inte bara mer utrustning utan komforten blev dessutom bättre och det är denna bil ett praktexempel på!

Färgen heter Golden Fawn och tillsammans med det gyllenbruna vinyltaket samt den beiga skinninredningen är bilen mycket stilfull!

Motorn är en 360 V8 med 727 TorqueFlite automatisk växellåda och bilen är utrustad med bland annat Klimatanläggning / Servostyrning / Servobromsar med skivor fram / Chronometer elektrisk klocka / Elstyrd splitback soffa med armstöd / Farthållare / Dragkrok / Deluxe navkapslar / Tonat glas / Tilt- och teleskopratt / Bumperguards / med mera..

Såld till Alingsås!

- Vi hjälper givetvis till med finansiering i upp till 84 månader -


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB