Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970.
Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av inkommande bilar, salubilar, sålda bilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Oldsmobile Super 88 4 dörrars HT 1958. (Såld)

Såld.

Oldsmobile Super Eighty Eight 4d HT 1958!

En KromOlds i sitt rätta element!!
På den här bilen med den superläckra lacken i turkosblå metallic så kommer allt fint krom helt till sin rätt!

Detta är ingen bil för den ”blyge” för den här bilen syns och sticker ut i alla sammanhang, och har fått massor med priser i people-choiseutnämningar!

Kör en tur på stan och du kommer att få tummen upp överallt!

Köpt i Colorado som en mycket bra rostfri bil av en välkänd bilrenoverare i Värmland. Bilen skall enl uppgift vara tidigt inställd i pga av bakre luftbälgsras, och importerades till Sverige 1996.
Detta var ett mycket fint objekt som behövde en kosmetisk renovering & har kvar merparten av original kromet, i Coloradotrakten så klarar sig bilar & krom mycket bra i regel, bra ”bilklimat” alltså!

En äldre Svensk renovering av välkänd bilrenoverare som har otaligt med fina renoveringar bakom sig, och den här har stått sig mycket bra!

Utrustad med: Aircondition ( kopplad men ej fylld efter motorrenovering) original air ride suspension. Servostyrning. Servobromsar. Option spinners navkapsar lackerade i bilens kulör. Extra femte bakskärmslister. Doorguards. Dubbla ytterspeglar var av vänster är justerbar inifrån . Dag & nattspegel. Whitewalldäck. Safety plate rutor. Original radio. Motor & bagagerumsbelysning.

Påkostad ca 150.000:- senaste åren, bl a helrenoverad motor & växellåda och mycket mer därtill, kvitto finns på det mesta, ring för mer information!

Bilen är & har alltid varit rostfri, har på en spikrak kaross fått en mycket fin lackering, riktade & polerade blankdelar, väldigt fint krom o s v…Genomgående en ärlig & bra bil, mycket fint bruksskick & lite till..

En sån här läcker kromOlds dyker inte ofta upp, så är du sugen på en ”riktig karamell” kontakta oss direkt!

För mer info ring Thomas på 0530-40402

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 42 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 13.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär!
VI KÖPER-BYTER-SÄLJER, FINANSIERAR & SÄLJER DIN BIL ÅT DIG OM SÅ ÖNSKAS!
Vi löser även kontantinsatsen om så önskas!
Vårt fokus ligger numera på riktigt fina USA & övriga entusiastbilar från 1950-1970 som är våran passion, hobby & arbete!
Men vi jobbar även med nyare transportbilar & personbilar!
Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg!
0530-40400, 40402.
www.oscarssonsbil.se
OBS: Vi har numera inga fasta öppettider, vi är oftast på på plats 10-17 på vardagar, men har du en bit att åka så rekommenderar vi att du ringer oss först på 0530-40402.
Stängt Lördag-Söndag, men vi bokar gärna tider tidigt, sent eller på helger om du är seriös spekulant på något!


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB