Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av salubilar, sålda bilar samt några privata samlarbilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Oldsmobile Eighty Eight 4d HT 1958 (Såld)

En riktigt fin & tilltalande "kromOlds", en utav de populäraste bilarna i slutet på 50 talet, och inte så lätta att finna idag!
Här hittar du en riktigt gedigen "originalbil" som inte är sönderskruvad eller har haft 25 ägare som många andra har haft!
Enl. föregående ägare så har bilen haft 1 ägare mellan 1958-2009, därefter ägare nr 2 2009-tills den såldes till Sverige 2012.
Därefter köpte ägare nr 3 bilen 2013 och gjorde en riktigt fin kosmetisk renovering under några år, bilen som har en fantastiskt fin kaross slipades plåtren och fick en mycket fin lackering i delar, den fick även motorutrymmet renoverat och allt vad en sådan operation drar med sig...här är även underredet mycket fint & lackerat!
Inuti bilen byttes innertak, allt som är lackerat fick ny lack samt omklädd instrumentbräda, i övrigt så är inredningen helt original och i ett jättefint skick f.u. några revor i ryggstödet på förarplats, men efter 63 år så talar det sitt tydliga språk: Den här bilen har aldrig varit dålig, utan har varit väl omhändertagen sedan den var ny!
Mätarställningen är 86144 miles och motsvarar 13.800 mil, detta ska enl. föregående ägare vara korrekt men det är ju inget som går att garantera efter så många år, men tittar man på helheten, detaljer och känslan så finns inget som motsäger detta!
I bagageutrymmet är det helt original, men bagageluckan är självfallet lackerad på insidan.
Bra originalkrom runtom, förutom bakljuskromet som är omkromat!
Bilen går mycket fint och är riktigt stum & trevlig att köra, bra känsla!
PS-PB. originalradio. modern stereo i handskfacket utan att förstöra något, optionskapslar från Ninety Eight, helt nya radialdäck med bred vit sida.
Jobbet som är gjort är gjort av en duktig yrkesman och det finns många foto från renoveringen, så sammantaget en mycket bra & trevlig originalbil som fått ovanstående "touchup" och det är bara att vrida på nyckel och cruisa ut på sommarvägarna...


För mer information ring:
Thomas 0530-40402
Carl-Johan 0530-40403

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär!
VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER!
Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA & entusiastbilar från 1950-1970.
Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg!
0530-40400, 40401, 40402 eller 40403 www.oscarssonsbil.se


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB