Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av salubilar, sålda bilar samt några privata samlarbilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Ford Ranchero 1958 (Borttagen)En riktigt go "Ford Ranchero från 1958!
Den här bilen är iordninggjord för länge sedan och har fått löpande uppdatering & förfiningar...
Det sitter en motor från en Ford Thunderbird (352) med tillhörande automatlåda som går riktigt fint!
En fräck customlackering i "orange/rostrött" med lite diskreta flammor som är riktigt fin, den är fint pinstripad lite varstans, riktigt smakfullt!
Den har en front från en Thunderbird, utbyggda bakljus med Cadillac -59 lampor, igenlagda dörrhandtag med elöppning, inklätt flakutrymme med snyggt sydd flaktäckning, kromhjul o s v...
Komplett inredning från USA Trading i Vargön..påkostad en hel på senare tid, bl a nykromade stötfångare samt emblem på motorhuv & bagagelucka m.m..Gammal pickup ett i ett bra användarvänligt skick, bilen väcker mycket uppmärksamhet och skäms absolut inte för sig!

Mer info på 0530-40402

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär! VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER! Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA-bilar från 1950-1970. ! De flesta av våra USA-bilar som är klara för försäljning kan ni även se en film på om ni går in på YOUTUBE och söker Oscarssons Bil. Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg! 0530-40400, 40401 eller 40402. www.oscarssonsbil.se
Se mer foto & info på vår hemsida: oscarssonsbil.se eller sök oscarssons bil på Youtube för att se video på den här och övriga USA-bilar som är till salu!


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB