Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970.
Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av inkommande bilar, salubilar, sålda bilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Chrysler Saratoga 4d HT 1959 Fantastiskt fin originalbil (Såld)

En helt fantastiskt välhållen originalbil med ett fåtal ägare sedan den var ny!
Bilen har gått endast 44100 miles = 7.056 mil, och det finns dokumenterat på title samt i många anteckningar, fakturor o s v, och det känns i hela bilen, stum, tyst & fantastiskt fin att köra!
Finns otroligt mycket dokument som följer bilen, mycket rolig läsning!
Snyggt Burmesegreen metallic med White enamel tak.
En otroligt fin & välbevarad inredning i matchande grönt som har den ursprungliga optionsplasten kvar på samtliga säten!
Bilen har fått en riktigt fin omlackering på en helt rostfri & spikrak kaross, arbetet utfört av en mycket välrenomerad firma i Sverige!
Fint listverk och riktigt fint krom!
Så, en riktigt ärlig bil som fått det underhåll och service den behövt, men är inte sönderskruvad, den är så nära original det går på en 61 år gammal bil!
383:a med tryckknappsautomat, matching numbers, PS, PB, Swiwelseat med original plastöverdrag kvar, plasten kvar även på solskydden, padded dash, tonade rutor, belyst kompass, originalradio Electro touch-tuner model 928 med elantenn, "gasometer", beställd ny med underredsbehandling, nya Whitewalldäck..
En fantastiskt fin bil med en obeskrivlig känsla, så söker du något där nybilskänslan gör sig påmind så är detta ett gyllene tillfälle som sällan återkommer!
Pris:395.000:-

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär! VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER! Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA-bilar från 1950-1970. ! De flesta av våra USA-bilar som är klara för försäljning kan ni även se en film på om ni går in på YOUTUBE och söker Oscarssons Bil. Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg! 0530-40400, 40401 eller 40402. www.oscarssonsbil.se
Se mer foto & info på vår hemsida: oscarssonsbil.se eller sök oscarssons bil på Youtube för att se video på den här och övriga USA-bilar som är till salu!


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB