Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970.
Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av inkommande bilar, salubilar, sålda bilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Chevrolet Master De Luxe Sedan 1939 (Såld)

Såld.

Här har ni en fin & färdig bil! Ni som förstår hur mycket arbete & kostnader som är nedlagt för att få till det här resultatet av en renovering inser nog snabbt att för det bilen kostar hos oss nu är det rena fyndet !

Ramlyft & helrenoverad bil med allt vad det innebär. Plåt, lackering, kablage, klädsel, matta, innertak, drivlina, instrument, krom, gummilister, målning & ådring av interiör lister, tjäderlister, blankdelar, lister, bagagerum, motorrum, däck osv. Bilens omfattande renovering påbörjades 1978 & stod klar 1995 & är utförd i Sverige & är lika fin än idag.

Bilen skeppades i delar till Sverige från USA. Monterades i Hammarbyhamnen av GM, Nordiska AB. Bilen registrerads första gången 1939-05-22 med registrerings numret E12431.

För mer info ring Thomas på 0530-40402

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 42 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 13.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär!
VI KÖPER-BYTER-SÄLJER, FINANSIERAR & SÄLJER DIN BIL ÅT DIG OM SÅ ÖNSKAS!
Vi löser även kontantinsatsen om så önskas!
Vårt fokus ligger numera på riktigt fina USA & övriga entusiastbilar från 1950-1970 som är våran passion, hobby & arbete!
Men vi jobbar även med nyare transportbilar & personbilar!
Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg!

0530-40400, 40402.

www.oscarssonsbil.se

OBS: Vi har numera inga fasta öppettider, vi är oftast på på plats 10-17 på vardagar, men har du en bit att åka så rekommenderar vi att du ringer oss först på 0530-40402.
Stängt Lördag-Söndag, men vi bokar gärna tider tidigt, sent eller på helger om du är seriös spekulant på något!


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB