Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av salubilar, sålda bilar samt några privata samlarbilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Chevrolet Caprice 4d HT 1966 (Såld)

En mycket tilltalande bil från Californien som uppvisar ett fint underrede och en mycket frisk, fin kaross.
Bilen iordninggjord för några år sedan då hela bilen lackerades i delar och det sattes i en ny komplett inredning från Classic Industries med allt vad det drar med sig! Drivlinan består utav en pålitlig 327:a med PG som går väldigt fint!
Utrustad med Servobromsar, Bromsskivor fram, Servostyrning, Elhissar, Elsoffa, AC(bortplockad), Nya chromefälgar samt däck, dubbelt lite grövre avgassystem med ett gott V8:a ljud som följd! Blåtandsstereo med två 6x9 som drivs av slutsteg, m.m..
Helt klart en utav de finare på marknaden!

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal.
Vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär!
VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER!
Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA-bilar från 1950-1970.
De flesta av våra USA-bilar som är klara för försäljning kan ni även se en film på om ni går in på YOUTUBE och söker Oscarssons Bil.
Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg! 0530-40400, 40401 eller 40402. www.oscarssonsbil.se
Se mer foto & info på vår hemsida: oscarssonsbil.se


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB