Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Vi har flertalet fina bilar på väg in under den närmsta tiden. Håll er uppdaterade här eller kontakta oss för mer information!

Cadillac Serie 62 Cabriolet 1954 (Till salu)

Här hittar du en tungviktare i mycket fint skick!
Cadillac Serie 62 Convertible från 1954, tillverkad i endast ca 2.100 exemplar!
Detta är en bil i en mycket läcker blå metallic med mörkblå cab, samt blå & vit inredning, en mycket fin kaross och överlag i ett mycket fint & tilltalande skick!
En riktigt smakfull bil som har funnits i Sverige ca 30 år, fick en större genomgång i Sverige för ca 20 år sedan, då utfördes bl a en hellackering med ett mycket fint resultat, sen har den fått löpande underhåll & reparationer, motorn helrenoverad för 6-7 år sedan, inredningen bytt, renoverad cabställning samt ny canvascab monterad för 2-3 år sedan (70.000:-) 6st ekerfälgar, de som sitter på bilen fick helt nya Diamondback däck för någon månad sedan.
Kom gärna och titta på bilen med egna ögon, den står i vår bilhall!
Se mer foto & info på vår hemsida: oscarssonsbil.se eller sök oscarssons bil på Youtube för att se video på den här och övriga USA-bilar som är till salu!
För mer info: 0530-40402


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB