Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av salubilar, sålda bilar samt några privata samlarbilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Cadillac Fleetwood 1957 (Såld)

Den här bilen importerades för ca 20 år sedan som ett helt rostfritt objekt, men hade fått sin beskärda del av Californiens starka sol, så utgångsläget var väldigt bra, alltså helt rostfri men sönderbränd !
Bilen kom till Danmark där en samlare har utfört en mycket fin renovering som pågått under lång tid, här har inte sparats på krutet och många utav de bästa har varit med på ett hörn, bl a har jobbet med hela inredningen samt bagarerumsinredet utförts av CH Trimshop i Bodafors, allt krom är omkromat utav en mycket duktig Svensk firma o s v. Och det vet alla som varit i närheten av en Cadillacrenovering, ska man gå igenom allt där det mesta ska renoveras & göras iordning så tar utgifterna aldrig slut, så att köpa en färdig bil är alltid billigt. Detta är en bil som alltså kostats på otroligt mycket arbete och pengar för att behållas av den Danske man som renoverat den, men så kommer sjukdomar emellan, bilen blir stående ett x-antal år för att sedan bli såld till Sverige, därefter har den använts mycket försiktigt och däremellan varit varsamt förvarad!
Vi anser att denna är en utav Sveriges absolut finaste Cadillac -57:or..
Otroligt elegant bil som man inte ser så många utav.


Röd med vit tak. Vit & svart inredning. Automat. AC. Servostyrning. Servobromsar. Elhissar. 6 vägs elsäte. Hel & halvljusautomatic. Elektrisk öppning & stängning av bagage. Dubbla ytterspeglar. Dag & natt spegel. Tonade rutor.
Pris 459.000:

För mer information ring:
Thomas 0530-40402
Carl-Johan 0530-40403

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär!
VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER!
Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA & entusiastbilar från 1950-1970.
Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg!
0530-40400, 40401, 40402 eller 40403 www.oscarssonsbil.se


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB