Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970.
Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av inkommande bilar, salubilar, sålda bilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Buick Roadmaster 75 1958 (Såld)

Nu har vi fått en riktigt fin survivor, alltså en tidsmaskin på hjul! Joseph Gega hämtade ut denna Buick Roadmaster 75 i fyrdörrars hardtop-utförande den 29 mars 1958, den kostade då 5.931.50 USD enligt original kvitto som finns bevarat! Han brukade den varsamt under 11 år och körde den 37.869 miles fram tills 1969 då den ställdes in i hans varma och torra garage, i garaget blev den ståendes fram till 2009 då ett barnbarn valde att göra i ordning och sälja bilen! Han kostade på den väldigt mycket slitagedelar för att återigen få den i trafik, allting finns dokumenterat både i text och kvitton/fakturor!

Bilen har idag rullat 51.317 miles vilket motsvarar 8.258 mil och det både syns och känns rakt igenom! En helt rostfri kaross med originallack kvar på i stort sett varenda panel, bilen är noggrant underredsbehandlad sedan tidigare och således 100% rostfri! Chrome och lister är i ett fantastiskt fint originalskick så när som på stötfångaren fram som omchromats för två år sedan! Inredningen är även den helt original men i ett ovanligt välbevarat skick, även här märks det att bilen gått väldigt lite!

Bilen har en 364cui Nailhead på 300hk med Dynaflow automatisk växellåda och är utrustad med Elstyrd soffa / Elhissar / Servostyrning / Servobromsar / Tonat glas / Backspegel med sökare / Elantenn / med mera..

Såld till Jönköping!

- Vi hjälper givetvis till med finansiering i upp till 84 månader -


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB