Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av salubilar, sålda bilar samt några privata samlarbilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Buick Electra 225 Custom 4D HT 1967 (Såld)

Ett stycke bilhistoria som är svår att beskriva i text, detta är en bil som måste ses och UPPLEVAS! Detta är högst troligt den absolut finaste ORÖRDA originalbil vi sett & kört, den ger ett grymt fint intryck!

Vi har kört bilen cirka 70 mil i USA och vi pratar NYBILSKÄNSLA, den saken är helt klar! Bilen har rullat endast 79.827 miles(12.700 mil) vilket finns dokumenterat genom Title! Bilen har varit ägd utav riktiga BILENTUSIASTER och det både känns, syns och finns verifierat! Däremellan har den stått i tempererat garage och därmed varit skyddad från solens strålar, det finns inte en solblekning någonstans!

Mycket snygg i Sapphire Blue Poly med matchande blå inredning i brokadtyg som i våra ögon är något av det finaste som går att finna i en bil!

Vi har köpt bilen i torra och soliga ARIZONA och vi har aldrig någonsin sett ett finare och orört original underrede! Den har ALL UTRUSTNING och alla handlingar kvar sen bilen var ny, såld av Calgary Motors till Orlo Harris, Alberta 22 februari 1967(till och med visitkortet från säljaren finns bevarat)! Därutöver bland annat Owners protection plan / Owners manual / Originalhäfte som visar VARENDA TANKNING samt i övrigt fantastiskt mycket kvitton & dokument! Givetvis finns det dubbla nycklar till start / dörrlås / bagage!

Utrustad med AC / Elhissar / 6-vägs elsoffa / Originalmonterad extra fläkt i hatthyllan / Original Sonomatic radio / Elantenn / Servostyrning / Servobromsar / Tiltratt / Vacuumöppning bagage / Farthållare / Doorguards / m.m..

Som ni nu säkert förstår är detta en helt unik bil, kontakta oss för mer information men allra helst, besök oss i vår bilhall för att uppleva bilen själv, VÄLKOMNA!

Såld till Uddevalla!

- Vi hjälper givetvis till med finansiering i upp till 84 månader -


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB