Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Nedan ser ni ett urval av salubilar, sålda bilar samt några privata samlarbilar.

För information om salufordon, besök "Bilar i lager".

Dodge Custom Royal Lancer 4dHT 1958

Dodge Custom Royal 4 dörrars hardtop 1958!

Läckert turkosblåmetallic och en tonad vit kulör utvändigt och svart och vit invändigt!
Letar du efter en bil i originalskick och uppskattar en bil som inte är sönderskruvad eller slutkörd så titta närmare på den här, en bil är ju bara original en gång och originalkänslan är oslagbar, tyst & skrammelfritt!
Bilen är snart 65 år och i ett helt fantastiskt fint originalskick, allt är original, lack, inredning, drivlina, bagageutrymme, motorrum och underrede är orört förutom regelbunden service & underhåll av de två ägare som ägt den!
Bilen har rullat strax över 10.000 mil och har endast haft 2 ägare, vilket är ganska unikt på 65 år!
Varken askkoppar eller tändare är använda!
Den här är Kanadabyggd och har en 354 Spitfiremotor, push buttom-automat, servostyrning, servobromsar, tonade rutor, bumperguards fram, originalradio, originalantenn, spinnerskapslar, originalmonterad motorvärmare, värmepaket, ett speciellt spring-dressupkit som endast ett fåtal bilar utrustats med, och det innefattar bl a ett antal större finare kromlister...just i detta utförandet är den tillverkad i ett mycket litet antal!
Det medföljer en massa dokument från bilen när den såldes ny, köpeavtal, servicelappar, foto & broshyrer, mycket rolig & intressant läsning"
Sedan den kom till Sverige så har bilen ägts av en mycket duktig bilmekaniker med "fingrarna på rätt ställe" och fått en rejäl genomgång av det mesta för att fungera klanderfritt...bl a nya korrekta Whitewalldäck, helt nyrenoverade bromsar inkl bromsrör & slangar, renoverad huvudcylinder samt förgasare, nya hjullager, nån packbox, länkarmsbussningar och hjälpstyrarmsbussning med mera..
Bara att sätta i nyckeln och starta, automatchoken slår till, lägg i växeln, glid iväg och njut av en grym -50 talare!
Att hitta en såhär fin och orörd bil som snart är 65 år torde vara som att leta efter en nål i en höstack, det syns ju självfallet att bilen är använd, men den ger ett mycket bra intryck, den saken är klar!
Bilen finns att se i vår varma trevliga bilhall i Mellerud, välkomna att se den med egna ögon!
Pris: 359.000:-

För mer info ring för mer information:
Thomas 0530-40402
Carl-Johan 0530-40403

Oscarssons Bil AB etablerades 1981 utav Jan Oscarsson, och drivs fortfarande ca 40 år senare utav Jan och hans broder Thomas Oscarsson med personal, vi har sålt ca 12.000 fordon sedan starten och har högsta kreditvärdighet, så ni kan med förtroende vända er till oss när ni ska göra affär!
VI KÖPER-BYTER-SÄLJER & FINANSIERAR! FINANSIERING UPP TILL 84 MÅNADER!
Vi säljer nya Ford transportbilar, nyare begagnade bilar samt fina USA-bilar från 1950-1970.
De flesta av våra USA-bilar som är klara för försäljning kan ni även se en film på om ni går in på YOUTUBE och söker Oscarssons Bil.
Välkomna till oss i Mellerud som är beläget vid Vänern, mitt emellan Karlstad & Göteborg! 0530-40400, 40401 eller 40402. www.oscarssonsbil.se


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB