Klassiska bilar

Vi har ett genuint intresse av riktigt fina USA-bilar från 1955-1970. Vi köper, byter, säljer samt åtar oss försäljningsuppdrag.

Vi har flertalet fina bilar på väg in under den närmsta tiden. Håll er uppdaterade här eller kontakta oss för mer information!

Buick Electra 225 Limited 1970 (Till salu)

En mycket elegant Buick Electra 225 Limited i 4-dörrars hardtoputförande från 1970 i ett mycket fint originalskick! Bilen har rullat endast 57.000 miles(9.120 mil), den har alltså rullat endast 187 mil per år och det känns rakt igenom! Att sätta sig in i denna lyxpråm ger en mycket obeskrivlig känsla som måste upplevas på plats!

Bilen är mycket läcker i sin färgsättning med Harvest Gold Poly, svart vinyltak samt ljus inredning som är i ett fantastiskt skick!

Givetvis har bilen 455 med automatisk växellåda och är utrustad med bland annat Klimatanläggning, Hastighetsvarnare, Farthållare, Tiltratt, Elhissar, 6-vägs elsäte, Buick Rallye wheels, Elektriskt centrallås, Elöppnad bagage, Tonade rutor, Sonomatic originalradio, Säkerhetsbälte, med mera..

Snart till salu, kontakta oss för mer information!

Vill du se en film på bilen? Sök Oscarssons Bil + Electra på Youtube.

- Vi byter in din bil & hjälper givetvis till med finansiering i upp till 84 månader -


Tillbaka

Logga in här för att se våra privata bilar
Webbplats utvecklad av Trinax AB